Usluge

Yoga, meditacija, tehnike disanja i pranayame, reformer treninzi, vedska astrologija- jyotish, holistički tretmani

USLUGE

Sve usluge mogu se koristiti kao poklon bonovi

Poklon bonove možeš kupiti putem e-maila, ovisno o usluzi mogu se koristiti kao individualni i poluprivatni satovi i tretmani.

Yoga

Yoga satovi predviđeni su za grupne, poluindividualne i individulne satove. Yoga je za sve, od najmlađih do najstarijih i svi su dobro došli bez obzira na dob, sposobnost, zdravlje i životni stil. Yoga, kao drevna disciplina i način života nudi brojne alate, tehnike i znanja koji pomažu u postizanju kvalitetnijeg načina života i psihofizičkog zdravlja. Opisani su satovi bazirani na stečenom znanju, i iskustvu vođenja satova u studijima. Napomena: u određenim studijima naziv yoge može biti drugačiji, a suština samog sata može biti ista.

Basic yoga

Basic yoga (ABC sat) namijenjena je početnicima. Čak i onima koji se bave sportom, pilatesom i naprednijim vježbačima. Za početak vježbanja yoge idealno je odabrati sat na kojemu se baziraju osnove.

Na ovom satu postepeno se grade položaji (yoga asane) jedan za drugim s detaljnim uputa za najsigurnije izvođenje asana. Na ovim početničkim satovima uče se osnove jogijskog disanja, kako izvoditi pozdrave suncu, modificirane osnovne pozicije (asane) uz pomoć yoga pomagala (ciglica, remena, jastuka...), uputa i asistencija. Sat sadrži i dijelove meditacije, a usmjeren je na jednostavnost, redoslijed, fokus i sigurno izvođenje yoga asana. Kao i sa svakim satom, poboljšava se fleksibilnost, mobilnost i snaga.

Basic yoga

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga namijenjena je naprednijim vježbačima. Basic yoga zapravo je modifikacija Ashtanga sistema. Način vježbanja na ovakvom satu polazi iz redovnog Mysore stila prakticiranja yoge. Svaka yoga asana prethodi sljedećoj i slijede se pravila izvođenja prakticiranja što uključuje dah, pokret, redoslijed asana i vinyasa uz određene izmjene ako su potrebne.

Ashtanga yoga

Gentle yoga

Gentle yoga sat je koji je usmjeren na nježnije asane povezane s dahom. Sat je usmjeren na nježniji ritam i prikladan je za korištenje yoga pomala. Prigodan sat za sve, početnicima i naprednijim vježbačima. Čak i onima koji nakon nekon vremena nevježbanja, ozljeda ili poroda žele ponovo početi s praksom yoge, posebice onima koji imaju zdravstvene probleme i umorom.

Gentle yoga

Gentle resto yoga sat

Sat koji je usmjeren na lagane i nježne fluidne pokrete. Veliki fokus na ovim satovima je na dahu i uzemljenju. Sat je spoj nježnih pokreta, a zatim restorativnih asana koje same po sebi imaju terapeutski učinak. Ovo je jedan od jako dobrih načina na kojima se dah u yoga praksi polako i opušteno usvaja.

Gentle resto yoga sat

Vinyasa

Vinyasa sat namijenjen je naprednim vježbačima. Dinamičan je sat s fokusom na pokret i različitost, kreativan i fluidan način vježbanja koji je usmjeren nizanjem asana prema anatomskom, energetskom principu tijela. Sat se razvio iz Ashtanga pricipa, ali upravo u ovakvom načinu vježbanja ne postoji redoslijed nizanja asana kao u Ashtangi, već se redoslijedi sekvenca asana slaže prema kreativnosti, temi sata. Sat je itetako usmjeren na dah i povezivanja pokreta s dahom, a razvija fleksibilnost, gradi mišićnu snagu i odlična je nadopuna tradicionalnom stilu vježbanja.

Vinyasa

Restorative yoga

Restorativna yoga je jako nježna yoga s yoga s mnogo pomagala. Namijenjena je početnicima, kao i naprednim vježbačima jer ima terapeutsko djelovanje i pomaže u otpuštanju stresa. U asanama koje same po sebi mogu biti ugodne i podržavajuće uz brojna pomagala, ostaje se duže vremena.

Restorative yoga

Resto-touch yoga

Resto-touch yoga je poseban touch (dodir) Moksha shakti koncepta. Sat se izvodi samo kao privatan ili poluprivatan sat. Nije namijenjen klasičnoj grupi koja može imati više od 4 osoba na satu. Sat se izvodi kao klasičan restorativan sat, no uz određeni dodir, odnosno masažu svakom učeniku se posvećuje i ovisno o podržavajućim asanama uz brojna pomagala, masira se određeni dio tijela. Sat je namijen i potpunim početnicima, kao i naprednim vježbačima. Pruža potpuno opuštajući i terapijski efekt.

Resto-masaž yoga

Yin sat

Yin sat čine pasivne asane koje se drže i do nekoliko minuta, fokus je na dubokim vezivnim tkivima tijela- ligamenti, zglobovi, kosti i duboke mreže fascija. Usmjerenost uvelike teži prema bokovima, zdjelici, unutarnjoj strani bedara, donjem dijelu kralježnice koja su posebno bogata vezivnim tkivima, no sat može biti i tematski koncepiran.

Na energetskoj razini yin yoga utječe na protok energije i jako dobra opcija nakon aktivnog tjedna.

Razlika između privatnih, poluprivatnih i grupnih satova

Individualni privatni yoga satovi

Satovi su bazirani prema potrebama polaznika bez obzira dob, sposobnost, zdravlje i životni stil uz iskustvo učitelja.
Na ovakvim satovima polaznik dobiva potpunu pažnju učitelja, asistencije i pažljivo osmišljene buduće satove.

Individualni poluprivatni yoga satovi

Poluprivatni satovi čine grupu od 3-5 osoba. Idealni satovi za one koji žele intimniji sat,
s time da se učitelj prilagođava cijeloj grupi, ne pojedinačno.

Sat uključuje, ovisno o željama grupe, yoga praksu, meditacije i vježbe disanja.

Grupni satovi

Grupni satovi čine grupu veću od 5 osoba.
Satovi su namijenjeni svima, bez obzira na dob i fizičku spremnost jer se i tijekom ovih satova mogu primijeniti modifikacije.
Sat nije intiman kao individualan,
ili poluprivatan, no energija grupe može motivirati svakog vježbača na sljedeću psihofizičku razinu.

Tišina govori mnogo

Meditacija i tehnike disanja

Meditacija tradicionalno slijedi nakon prolaska prva četiri koraka osmerokrakog puta yoge, koji pripremaju tijelo i um kako bi se moglo mirno sjediti duže vrijeme. 

Benefiti meditacije:

  • unutrašnja tišina
  • koncentracija
  • razvijanje energije i vitalnosti 
  • ravnoteža i smirenje
  • zdravlje

Individualna meditacija

Ovisno o potrebi polaznika, postoje vođene meditacije, podrška u razvijanju samostalne meditacije, meditacije na mantru ili čakru.

Za individualnu meditaciju potrebna je prijava.

Individualna meditacija

Yoga Nidra

Yoga Nidra je nježna jogička meditacija uz vodstvo učitelja. Tehnika je kojom se postiže potpuno opuštanje uma i tijela i dolazi do duboke relaksacije, mira i smirenosti. Uz potpunu smirenost i mir, dolazi do dubokog fizičkog, emocionalnog i mentalnog opuštanja, a potiče se regeneracija svih sustava u tijelu. Na energetskom nivou otpuštaju se energetske blokade i uspostavlja se ravnoteža i ozdravljenje.

Yoga nidra namijenjena je početnicima, naprednim vježbačima i onima koji se tek prvi put sreću s yogom. Idealna je za trudnice i onima kojima je potrebna podrška.

Za individualnu meditaciju potrebna je prijava.

Yoga Nidra

Disanje i tehnike pranayame

Životni vijek jogija ne mjeri se brojem proživljenih dana, nego brojem udisaja i izdisaja.

Na satovima se velika pažnja pridaje pravilnom načinu disanja i povezivanju pokreta s dahom. Za početak, najbitnije je naučiti osnovno jogijski dah (ujjayi).

Za individualnu podršku potrebna je prijava.

Disanje i tehnike pranayame

Holistički tretmani

PRANA HANDS

Prana Hands, efikasna metoda Osobnog Razvoja. Tehnika koja je jako nježna, suptilna i energetski moćna. Djeluje kao masaža energetskom tijelu. Praktičar djeluje kao medij kroz kojeg prolazi energija.

2021. sam završila i dobila inicijaciju od svoje učiteljice Sandre D. Bianco, o samom tretmanu iz njenog stajališta možete pročitati u njenom tekstu.

Tretman je dostupan samo kao individualan rad, jedan na jedan.

• KRISTALOTRETMAN

Na edukaciji „Flower of life“ dobila sam temeljna- osnovna znanja o kristalima i njihovom načinu djelovanja. Sama ih koristim, ili na privatnim satovima. Kao pomoć, koristim ih samo u određenim trenucima. Primjerice, na privatnim satovima i konzultacijama.

Holistički tretmani
DODATNE USLUGE

Drevno znanje kao savjetodavna tehnika

Stvaratelj svjetla - astrologija

Astrologija - izrada natalne karte

Natalna karta predstavlja zapis položaja planeta u trenutku rođenja. Analiza natalne karte obuhvaća tumačenje aspekata života, analizu osobe (karakter, karijera, zdravlje, financije…) i zato je potreban točan sat, dan, mjesec, godina i mjesto rođenja. Na čitanju natalne karte daju se savjeti na koje načine uravnotežiti određeni disbalans.

Znanje astrologije se mogu koristiti u tretmanima kao pomoć i usmjerenje. Čitanja natalnih karata trenutno nisu dostupna, ali se možete javiti za preporuku.

Astrologija - izrada natalne karte

Moksha Shakti